Hvad kan vi hjælpe med

Vi er sat i verden for at gøre det nemmere at være forening.

Derfor tilbyder vi at hjælpe din forening med services, praktiske udfordringer og synlighed. Fx

 • Låne lokaler, kontorplads, projektor m.m. i Aktivitetscenter Struer
 • Annoncere efter frivillige
 • Formidle jeres forenings arrangementer og tilbud
 • Finde foredragsholdere, undervisere m.m.
 • Hjælp med at finde og søge relevante puljer og fonde
 • Henvise til kontaktpersoner i kommunen, medier eller til andre foreninger
 • Hjælpe med at oprette et CVR-nummer, Nem id, konto eller digital postkasse
 • Hjælpe med at printe, en ny folder, hjemmeside eller fx pressemeddelelser og ansøgninger


Hvis I har brug for assistance, så tag fat i os - så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe.


Rådgivning og sparring

 Få rådgivning og sparring – med udgangspunkt i dit behov
Som forening kan du bl.a. få rådgivning inden for økonomi/fundraising, udvikling af aktiviteter og indsatser i foreningen og hvervning af frivillige. Har I andre behov, så tag endelig fat i os, så vi kan finde den rette hjælp og støtte til jer. Har I brug for konsulentbistand eller sparring til at komme videre – for at blive mere synlige, skaffe flere frivillige eller udarbejde nye tilbud og projekter?

Hver dag møder vi mange engagerede og dygtige frivillige og ansatte i de lokale foreninger. Vi oplever, at foreninger - uanset ressourcer eller kompetencer - kan have brug for andre øjne på deres daglige praksis, eller at de møder udfordringer og opgaver, som det kan være svært at løse selv.

Hvis I savner viden, inspiration, sparring eller redskaber, tilbyder vi råd og vejledning om frivillige socialt arbejde og om foreningsudvikling og drift. Vi er sat i verden for jer – og vi vil gerne medvirke til, at jeres foreningsaktiviteter bliver så gode som mulige - for både brugere, frivillige og ansatte.

Jeres behov er udgangspunktet
Vi ligger ikke inde med en facitliste med løsningen på jeres udfordring – for løsningen er i høj grad afhængig af jeres konkrete behov og specifikke omstændigheder. Det er jer, der kender jeres forening og frivilligmiljø bedst.

Vi bidrager til løsningen med en bred indsigt i foreningslivet og det frivillige sociale arbejde, der kan give nye perspektiver på jeres forening og arbejde. Og vi har et stort netværk, hvor vi kan hente viden og støtte. Hvis vi ikke selv har den ekspertviden, der skal til, hjælper vi gerne med at finde andre, som kan hjælpe.

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser, der tager udgangspunkt i jeres behov og særlige omstændigheder, ressourcer og udfordringer!

Det er gratis
Vores rådgivning er gratis og ydes af vores ansatte eller frivillige. Det kan foregå over telefonen eller på mail, men vi foretrækker personlige møder, da det oftest giver det bedste resultat – og vi kommer gerne ud til jer. Vi engagerer os i kortere eller længere perioder alt efter jeres behov.

Hvem kan få rådgivning?

 • Frivillige, bestyrelser og ansatte i frivillige sociale organisationer
 • Dig, der ved at etablere en forening, et netværk eller et nyt projekt inden for det frivillige sociale arbejde
 • Offentlige organisationer eller private virksomheder, der ønsker at etablere samarbejde med frivillige sociale organisationer.

Lån af lokale

Frivilligcentret er placeret i Aktivitetscenter Struer, en tidligere skole, som nu stilles til rådighed for frivillige foreningers aktiviteter og åbne kommunale seniortilbud. Frivilligcentret er foreningernes sted. Vi har en række lokaler, som frivillige og foreninger kan låne. Der er lokaler i forskellige størrelser, som I kan bruge til foreningens aktiviteter, fx møder eller brugerrettede aktiviteter. Vi har køkkenfaciliteter, og mod betaling kan I også bruge kopimaskine og printer.

 I kan både booke enkelttider og fast tid (eks. 19-21 hver onsdag).

Har du spørgsmål eller ønsker at benytte lokaler og faciliteter, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.
Bookning af lokalerne står aktivitetcenteret for, du bedes derfor kontakte:

                    Karen Quist
                    Tlf:24 87 71 47
                     Mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du spørgsmål eller ønsker at benytte lokaler og faciliteter, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Struer Frivilligcenter  Skolegade 5a 7600 Struer  Tlf: 23 44 68 25