Nye Fællesskaber for unge

Struer Frivilligcenter starter nyt projekt i 2024. Her vil vi gerne hjælpe dig, som på grund af fx sygdom, handicap, angst eller lignende, er begrænset i at leve livet, som de fleste andre unge gør. Du føler dig måske udenfor fællesskabet eller har svært ved at få kontakt til andre unge? Måske har du isoleret dig fra andre, fordi du tænker at ingen andre har det som dig? Du kan måske slet ikke deltage i de fællesskaber, der allerede eksisterer, fordi du sidder i kørestol?

Du er i hvert fald ikke alene. Rigtig mange unge er begrænset i at gøre det, de faktisk rigtig godt kunne tænke sig. Det kan være i forhold til uddannelse, gå i byen, få en kæreste, rejse jorden rundt eller gå til fodbold.

Vi inviterer dig derfor til at møde andre i samme situation, som forstår hvordan det er at være dig. Andre unge, som forstår hvad det vil sige at være begrænset - eller ligefrem forhindret, i at nå deres drømme og mål. Vi mødes over en sodavand, et brætspil, en gåtur eller fælles madlavning, alt afhængig af hvad I har lyst til.

 

Ring eller skriv til Struer Frivilligcenter hvis du er interesseret eller vil høre mere.

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 23 44 68 25

Struer Frivilligcenter  Skolegade 5a 7600 Struer  Tlf: 23 44 68 25